TERASSIN RAKENTAMINEN

TERASSIN RAKENTAMINEN AMMATTILAISEN AVUSTUKSELLA

Remonttiräätälit toteuttaa terassit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Huolella suunniteltu ja tehty terassi on laadukas, kestävä ja käytännöllinen, sekä käytettävissä ympäri vuoden.

Huolellinen suunnittelu terassin rakentamisen perustana

Terassin rakentaminen alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Ennen rakentamisen aloittamista on mietittävä budjetin lisäksi myös esteettisyyteen ja käytännöllisyyteen liittyviä tekijöitä; minkälaisesta materiaalista terassi valmistetaan, ja minkä kokoiset laudat halutaan. Viihtyvyyden lisäämiseksi, terassille voidaan asentaa esimerkiksi valokate, kaiteet ja lasit. Valokatteen avulla terassista tulee säänkestävä, ja terassilla voi nauttia jatkossa aurinkoisten päivien lisäksi sateen ropinasta. Voit myös harkita katteeksi uusinta uutta – aurinkopurjetta. Aurinkopurje tarjoaa sadesuojan lisäksi suojaa valolta, lämmöltä ja katseilta -aina tarpeesi mukaan. Kaiteilla saa turvallisuutta ja suojaa. Terassilasit lisäävät yksityisyyden tuntua ja antavat mahdollisuuden nauttia terassista ympärivuotisesti. Jotta terassista tehdään myös käyttöä ajatellen sopivan kokoinen, tulisi miettiä, mitä kaikkea terrasille on tarkoitus laittaa. Tuleeko pöytäryhmän lisäksi grilli? Lisätäänkö terassille kasveja? Halutaanko näkösuojaksi ritilät?

Materiaalin valinta terassille

Terassin rakentamisessa materiaalivaihtoehtoina ovat painekyllästetty kestopuu, lämpökäsitelty puu tai erilaiset komposiittilaudat. Painekyllästetty kestopuu on edullinen, hyvin Suomen säävaihteluita kestävä vaihtoehto, jonka lahoamisprosessi on estetty erilaisilla kemikaaleilla. Lämpökäsitelty puu on puolestaan käsitelty korkeassa lämpötilassa kestämään kosteita oloja, ja on täten luonnonmukaisempi vaihtoehto. Näiden vaihtoehtojen lisäksi vaihtoehtona on myös komposiittilauta, joka on muovin ja puun yhdistelmä. Kestävä ja huoltovapaa lauta on takuuvarma valinta silloin, kun helppous on ykkösasia.

Terassit yksilöidysti ja ammattitaidolla

Suunnittelemme terassit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisyyden takaamiseksi. Anna meidän luoda unelmiesi terassi, jossa voit viettää läheistesi kanssa aikaa säästä riippumatta, vuodesta toiseen.

Kartoituskäynti veloituksetta – suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi

Millainen terassi sopisi sinun pihaasi? Kartoituskäynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Käynnin perusteella voimme tehdä yksilöllisen suunnitelman ja kirjallisen tarjouksen. Kaiken tämän teemme veloituksetta, ilman ostopakkoa. Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva terassiratkaisu!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.