Remontti Orimattila

Ulkoverhoustyöt, kattoremontit, huoneistoremontit ja muut kodin remontit sujuvasti

Remontti- ja rakennustyöt ammattitaidolla! Remonttiräätäli Oy tekee kaikenlaiset sisäremontit, ulkoremontit ja rakennustyöt Orimattilan ja muun Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamiseemme kuuluu etenkin kattoremontit, julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit.

Vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista remonteista takaa sujuvan toteutuksen, sekä laadukkaan asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen. Teemme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni urakka.

Kattoremontti edullisesti ja laadukkaasti meiltä

Meiltä saat toiveidesi mukaisen kattoremontin laadukkaasti toteutettuna; työntekijämme ovat suomalaisen kattotyön huippuosaajia ja materiaaleina käytämme ainoastaan markkinoiden parhaimpia kattomateriaaleja ja oheistuotteita. Meiltä saat koko remontin materiaaleineen ja tekijöineen kohtuullisella hinnalla. Tarjoamme tehdylle kattoremontille kattavan takuun; materaalitakuu voi olla jopa 50 vuotta ja tehdylle työlle annamme 7 vuoden takuun.

Pyydä meitä suunnittelemaan kattoremonttisi! Aloitamme arviokäynnillä, jonka aikana käymme läpi rakenteet ja kartoitamme tilanteen. Sen pohjalta esittelemme valittavissa olevat vaihtoehdot hintoineen, ja lopuksi annamme kirjallisen tarjouksen. Noin tunnin kestävä arviokäynti ja tarjous ovat aina asiakkaalle ilmaisia, eivätkä velvoita mihinkään.

Huoneistoremontti toiveidesi mukaan

Huoneistoremontti tai muu sisäremontti ammattitaidolla meiltä! Vuosikymmenien kokemus erilaisista remonteista takaa sujuvan toteutuksen ja toiveitasi vastaavan kestävän lopputuloksen.

Kaikenkattavan huoneistoremontin lisäksi toteutamme tarvittaessa myös muut pienemmät remonttityöt, kuten tapetoinnit, paneloinnit, kalusteasennukset, maalaustyöt, laatoitukset ja lattiatyöt.

Julkisivuremontti & ulkoverhoustyöt laadukkaasti

Teemme laadukkaasti kaikenlaiset ulkoverhoustyöt laidasta laitaan! Mikäli haluat kohentaa talosi yleisilmettä tai parantaa lämpöeristystä, on julkisivuremontti ajankohtainen. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa toiveidesi mukaisen ulkoverhousremontin alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella.

Aluksi käymme yhdessä läpi tarpeesi ja sen jälkeen teemme suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Välillä pelkkä ulkoverhouksen uusiminen riittää, mutta toisinaan samassa yhteydessä kannattaa panostaa myös lisäeristykseen.

Kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit asiantuntemuksella

Meiltä kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit ammattitaidolla! Meiltä saat toiveidesi mukaisen laadukkaan ja yksilöllisen toteutuksen. Monipuolinen kokemuksemme takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen, olipa kyseessä kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai vaikka molemmat!

Toteutamme remontit yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman pohjalta ja tietenkin turvallisesti voimassaolevia standardeja ja asetuksia noudattaen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, eli toteutamme remontit alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila!

Pyydä tarjous

Meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä kattoremontti, julkisivuremontti, huoneistoremontti tai muu kodin remontti. Palvelemme asiakkaita Orimattilan ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.