Remontti Orimattila

Ulkoverhoustyöt, huoneistoremontit ja muut kodin remontit sujuvasti

Remontti- ja rakennustyöt ammattitaidolla! Remonttiräätäli Oy tekee kaikenlaiset sisäremontit, ulkoremontit ja rakennustyöt Orimattilan ja muun Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamiseemme kuuluu etenkin julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit.

Vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista remonteista takaa sujuvan toteutuksen, sekä laadukkaan asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen. Teemme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni urakka.

Huoneistoremontti toiveidesi mukaan

Huoneistoremontti tai muu sisäremontti ammattitaidolla meiltä! Vuosikymmenien kokemus erilaisista remonteista takaa sujuvan toteutuksen ja toiveitasi vastaavan kestävän lopputuloksen.

Kaikenkattavan huoneistoremontin lisäksi toteutamme tarvittaessa myös muut pienemmät remonttityöt, kuten tapetoinnit, paneloinnit, kalusteasennukset, maalaustyöt, laatoitukset ja lattiatyöt.

Julkisivuremontti & ulkoverhoustyöt laadukkaasti

Teemme laadukkaasti kaikenlaiset ulkoverhoustyöt laidasta laitaan! Mikäli haluat kohentaa talosi yleisilmettä tai parantaa lämpöeristystä, on julkisivuremontti ajankohtainen. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa toiveidesi mukaisen ulkoverhousremontin alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella.

Aluksi käymme yhdessä läpi tarpeesi ja sen jälkeen teemme suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Välillä pelkkä ulkoverhouksen uusiminen riittää, mutta toisinaan samassa yhteydessä kannattaa panostaa myös lisäeristykseen.

Kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit asiantuntemuksella

Meiltä kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit ammattitaidolla! Meiltä saat toiveidesi mukaisen laadukkaan ja yksilöllisen toteutuksen. Monipuolinen kokemuksemme takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen, olipa kyseessä kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai vaikka molemmat!

Toteutamme remontit yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman pohjalta ja tietenkin turvallisesti voimassaolevia standardeja ja asetuksia noudattaen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, eli toteutamme remontit alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila!

Pyydä tarjous

Meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä julkisivuremontti, huoneistoremontti tai muu kodin remontti. Palvelemme asiakkaita Orimattilan ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.