Remontti Lahti

Huoneistoremontti ja muut kodin remontit ammattitaidolla

Toteutamme remontit laadukkaasti

Teemme ammattitaidolla erilaiset remontti- ja rakennustyöt paikkakunnalla Lahti sekä koko muun Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamiseemme kuuluu huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit ja julkisivuremontit.

Toteutamme remontit laadukkaasti ja sujuvasti asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten iso tai pieni urakka. Vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista sisäremonteista ja ulkoremonteista ja rakennustöistä takaa kestävän ja onnistuneen lopputuloksen!

Huoneistoremontti tai muu sisäremontti ammattitaidolla

Olipa kyseessä huoneistoremontti tai muu sisäremontti, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun! Toteutamme erilaiset remontit vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, joten lopputulos on varmasti toiveidesi mukainen ja kestävästi toteutettu.

Kokonaisvaltaisen huoneistoremontin lisäksi teemme myös muut pienemmät yksittäiset remonttityöt, kuten lattiatyöt, maalaustyöt, laatoitukset, tapetoinnit, paneloinnit ja kalusteasennukset.

Ulkoverhoustyöt ja julkisivuremontti sujuvasti

Ulkoverhoustyöt laadukkaasti ja sujuvasti meiltä! Julkisivuremontti on ajankohtainen jos haluat kohentaa talosi ilmettä ja parantaa kodin lämmöneristystä. Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja tehdään suunnitelma toimenpiteistä; riittääkö pelkästään ulkoverhous vai onko sen lisäksi tarvetta myös lisäeristykselle.

Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa toiveidesi mukaisen ulkoverhousremontin Avaimet käteen -periaatteella; hoidamme kaiken suunnittelusta työn toteutukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toiveitasi vastaava kylpyhuoneremontti ja saunaremontti laadukkaasti

Harkinnassa kylpyhuoneremontti tai saunaremontti? Meiltä saat toiveidesi mukaisen remontin sujuvasti ja laadukkaasti toteutettuna. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisista yksilöllisesti toteutettavista märkätilaremonteista, joten lopputulos on varmasti laadukas ja kestävä, sekä tietenkin silmää miellyttävä.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila! Toteutamme remontit yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaan Avaimet käteen -periaatteella ja tietenkin turvallisesti voimassaolevia standardeja noudattaen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olipa kyseessä huoneistoremontti, julkisivuremontti, kylpyhuoneremontti tai jokin muu kodin remontti, meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun. Teemme remontit toimialueenamme Lahti ja muu Etelä-Suomi. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.