Remontit Hollola

Julkisivuremontti, kylpyhuoneremontti ja muut kodin remontit laadukkaasti!

Teemme ammattitaidolla rakennus- ja remonttityöt laidasta laitaan Hollolan ja koko Etelä-Suomen alueella. Toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja asiantuntemuksella, oli kyseessä iso tai pieni urakka!

Toteutamme remontit aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista rakennus- ja remonttitöistä takaa sujuvasti tehdyn työn ja laadukkaan lopputuloksen.

Huoneistoremontti sujuvasti ja ammattitaidolla

Harkinnassa huoneistoremontti tai muu sisäremontti? Meiltä saat remontin toiveidesi mukaan toteutettuna. Teemme remontit vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja varmuudella, joka takaa sujuvan ja laadukkaan palvelun.

Avaimet käteen -periaatteella tehtävien kokonaisvaltaisten remonttien lisäksi teemme tarvittaessa myös pienemmät maalaustyöt, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit, kalusteasennukset ja lattiatyöt. Etenemme aina yhdessä laaditun suunnitelman mukaan, joten lopputulos on paitsi kestävä ja laadukkaasti toteutettu, myös muuten visiosi mukainen ja silmää miellyttävä.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti laadukkaasti toteutettuna

Mikäli harkinnassa on kylpyhuoneremontti tai saunaremontti, meiltä saat ammattitaitoisen palvelun! Monipuolinen kokemuksemme erilaisista märkätilaremonteista takaa toiveidesi mukaisen yksilöllisen ja laadukkaan toteutuksen.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone, saunatila tai vaikka molemmat! Toteutamme remontin yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella turvallisesti ja voimassaolevia asetuksia ja standardeja noudattaen.

Julkisivuremontti ja ulkoverhoustyöt sujuvasti ja asiantuntemuksella

Teemme ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaiset ulkoverhoustyöt! Jos haluat kohentaa talosi yleisilmettä ja ehkä myös parantaa lämmöneristystä, on julkisivuremontti ajankohtainen. Aloitamme kartoittamalla tilanteen ja tekemällä suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Toisinaan pelkkä ulkoverhous riittää, mutta välillä sen yhteydessä myös lisäeristys on ajankohtaista.

Asiantunteva henkilökuntamme tekee ulkoverhousremontin Avaimet käteen -periaatteella; toteutamme kaiken suunnittelusta toteutukseen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Oli kyseessä sitten huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, julkisivuremontti tai muu kodin remontti, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun. Teemme remontit laidasta laitaan toimialueenamme Hollola ja koko Etelä-Suomen alue. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.