Kodin remontit Asikkala

Huoneistoremontit ja muut kodin remontit sujuvasti ja laadukkaasti

Toteutamme laadukkaasti remontti- ja rakennustyöt Asikkalan ja koko Etelä-Suomen alueella! Erityisosaamista meillä löytyy julkisivuremonteista, kylpyhuoneremonteista sekä erilaisista huoneistoremonteista

Teemme remontit vuosikymmenien kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, oli kyseessä sitten pieni tai iso urakka. Meiltä onnistuu kaikenlaiset sisä- ja ulkoremontit sekä erilaiset rakennustyöt toiveidesi mukaan!

Kylpyhuoneremontit ammattitaidolla

Mikäli kylpyhuoneremontti tai saunaremontti on ajankohtainen, meiltä saat asiantuntevan palvelun! Monipuolinen kokemuksemme takaa, että remontti toteutetaan laadukkaasti ja sujuvasti alusta loppuun saakka.

Toteutamme remontit kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella. Teemme remontin asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman pohjalta ja huolehdimme, että remontti toteutetaan voimassaolevia standardeja noudattaen. Näin takaamme kestävän lopputuloksen, joka on tietenkin myös esteettisesti silmää miellyttävä!

Huoneistoremontti ja muut sisäremontit sujuvasti & laadukkaasti

Jos huoneistoremontti tai muu sisäremontti on ajankohtainen, meiltä saat asiantuntevan palvelun! Teemme erilaiset remontit sujuvasti vuosikymmenien kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, joten lopputulos on varmasti kestävästi toteutettu ja toiveitasi vastaava.

Meiltä onnistuu tarpeen mukaan myös pienemmät remontointityöt, kuten paneloinnit, laatoitukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kalusteasennukset ja lattiatyöt. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi.

Aloitamme aina tekemällä arviokäynnin, jonka aikana kartoitamme tilanteen ja sen pohjalta esittelemme vaihtoehdot hintoineen. Lopuksi annamme kirjallisen tarjouksen. Noin tunnin kestävä arviokäynti ja tarjous ovat ilmaisia, eivätkä velvoita mihinkään.

Julkisivuremontit ja ulkoverhoustyöt toiveidesi mukaan

Jos haluat kohentaa talosi yleisilmettä ja samalla ehkä myös parantaa kotisi lämmöneristystä, on julkisivuremontti ajankohtainen! Meiltä saat tarvitsemasi ulkoverhoustyöt ammattitaidolla toteutettuna. Välillä pelkkä ulkoverhous riittää, mutta toisinaan tarvetta on myös lisäeristykselle. Käydään yhdessä läpi tilanteesi ja tehdään toimintasuunnitelma sen pohjalta!

Toteutamme remontit kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella; meillä saat saman katon alta kaiken suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä

Meiltä saat aina sujuvan ja ammattitaitoisen asiskaslähtöisen palvelun, olipa kyseessä julkisivuremontti, kylpyhuoneremontti, huoneistoremontti tai muu kodin remontti. Teemme remontit Asikkalan ja muun Etelä-Suomen alueella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.