Talon ja julkisivun maalaus

talon maalaus ja julkisivumaalaus

Kukapa kesämökin tai talosi julkisivun maalaisi? No Remonttiräätälit tietenkin! Talon ulkopinnat joutuvat jatkuvasti kestämään vaihtuvia sääolosuhteita, likaantumista ja kulumista. Julkisivun maalauksesta huolehtimalla rakennusta voidaan suojata muun muassa kosteudelta ja erinäisiltä kasvustoilta. Ja onhan huoliteltu julkisivu nyt aika kivan näköinenkin!

Mutta mikä on oikea ulkomaali? Mietityttääkö puupinnan hajoilu ja harmaantuminen? Mikä olikaan paras aika talon maalaukseen auringonvalon kannalta? Jos lähdet itse miettimään kaikkea tätä, voi talon pinnan lisäksi harmaantua vielä hiuksetkin. Talon julkisivu on esillä päivästä ja vuodenajasta riippumatta ja sitä tulee huoltaa, jotta maalipinta toimii oikein rakennusta suojaten. Huolellisesti tehty julkisivumaalaus pidentää talon ikää, suojaa taloa ja nostaa rakennuksen arvoa. Talon maalaus on tärkeä osa rakennuksen kunnossapitoa.

Milloin talon ulkopinta tulisi maalata?

Nyrkkisääntönä voi pitää noin kymmenen vuoden maalausväliä, mutta julkisivua ei myöskään kannata päästää liian huonoon kuntoon. Jos maalipinta alkaa irtoilla, kannattaa julkisivun huoltomaalausta harkita jo aiemminkin. Kun talon maalaus hoidetaan ajoissa, pääsee työssä helpommalla ja pienemmin kustannuksin. Meillä on välineet, telineet ja tekniikat, joilla talon maalaus onnistuu nopeasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Tunnemme rakennusten eri julkisivumateriaalit ja hoidamme talon maalauksen heti oikealla työtavalla. Huolehdimme pohjatöistä niin, että lopputuloksesta saadaan kestävä ja onnistunut.

Remonttiräätäleiltä saat kaiken yhdessä paketissa

Talon maalauksessa on paljon mietittävää. On maalit ja menetelmät, työvälineet ja tekniikat. Ja mitä vielä? Jostain pitäisi vuokrata nosturi ja telineetkin! Kun tilaat Remonttiräätälit paikalle hoitamaan julkisivumaalauksen, sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin korkeintaan värin valinnasta.

Remonttiräätälit on erilaisiin remonttitöihin erikoistunut perheyritys, joka toimii Etelä-Suomen alueella. Suunnittelemme ja toteutamme talon julkisivun maalauksen juuri sinun toiveidesi mukaan. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista uudistustöistä paitsi talon sisällä, myös ulkopuolella! Remonttiräätäleiden asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja meillä on aikataulun, hinnan ja työnjäljen takuu.

Pyydä maksuton arviointikäynti

Unohda erilaisten maalipintojen tutkiminen ja parhaan mahdollisen maalaustekniikan miettiminen! Me tulemme paikalle maksuttomalle kartoituskäynnille arvioimaan julkisivumaalauksen tarpeet. Kokeneet maalarimme osaavat valita oikeat maalit ja menetelmät, kerro sinä vain toiveesi ja siitä lähdetään liikkeelle! Kartoituskäyntiä varten tarvitset vain reilun tunnin ajan, etkä sitoudu mihinkään. Käynnin perusteella teemme yksilöllisen suunnitelman ja kirjallisen tarjouksen talon maalauksesta. Ostopakkoa ei ole!

Tilaa talon julkisivumaalaus Remonttiräätäleiltä

Ota yhteyttä, niin laitetaan talosi ulkoasu kuntoon:

  • Maksuton maalaustarpeen kartoituskäynti
  • Takuulla onnistunut lopputulos laadukkailla maaleilla ja välineillä
  • Kilpailukykyiset hinnat: Urakkamaailma.fi:n huippu-urakoitsija tunnustus
  • Työnjohto ja maalarit ovat suomalaisia, paikallisia ammattilaisia
  • Yksi yhteyshenkilö vastaa kaikesta talon tai julkisivun maalaukseen liittyvästä
  • Ei kaupoissa juoksentelua: hoidamme kaiken maalauksessa tarvittavan
  • Remonttiräätäleillä on kokonaisvastuu työn laadusta ja aikataulutuksesta
  • Toimimme Etelä-Suomessa Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla
Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.