MIKROSEMENTTI

UUDISTA MIKROSEMENTILLÄ

Mikrosementtipinnoitukset tehdään Remonttiräätäli Oy:n toimesta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Mikrosementtiä voidaan käyttää laajasti kaikenlaisiin remontteihin ja rakentamiseen. Se kestää hyvin kulutusta ja soveltuu siksi loistavasti moneen tilaan ja ratkaisuun, niin sisälle kuin ulos. Sitä voidaan käyttää lattiaan, seinään, portaisiin ja huonekaluihin – lähes mihin vain! Mikrosementti sopii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen laattojen sijaan, tehosteeksi kylpy- tai huonetilan seiniin, keittiön välitilaan ja lattioihin.

Helppo remontti – pinnoitus mikrosementillä!

Mikrosementti sopii erinomaisesti jo olemassa olevien pohjien pinnoitukseen, ja sen avulla on helppo uudistaa isommatkin tilat tai vain kohentaa kohdetta. Remontti on yksinkertaisempi ja nopeampi hoitaa, kun alla olevaa laatoitusta tai maalausta ei tarvitse poistaa. Se myös mahdollistaa asumisen remontin keskellä. Kun pinnoitus tehdään vanhan laatan päälle, suosittelemme varmistamaan pohjan kunnon kosteusmittauksella ja tutkimaan tämän hetken rakenteet ennen remonttia.

Eläväpintainen, uniikki ja halkeilematon akryylisementtipinnoite

Mikrosementti on joustava akryylisementtipinnoite, jolla saadaan aikaiseksi epätasaisen elävää pintaa. Sillä saa halutessaan niin rouhean kuin sileän, halkeilemattoman pinnan. Käytetty pinnoitustekniikka antaa mikrosementille aina yksilöllisen jäljen, ja tekijän kädenjälki näkyy hyvin lopputuloksessa. Helppohoitoinen, saumaton pinta houkuttelee valitsemaan mikrosementin.

Vaihtoehtoja erilaisen lopputuloksen saavuttamiseksi

Mikrosementtiä on saatavilla 40 eri värivaihtoehtoa, ja värejä voidaan myös sekoittaa keskenään. Laajan värivalikoiman ansiosta löydät sävyn taatusti omaan sisustukseen. Harmaan eri sävyillä saa halutessaan helposti aidon betonipinnan vaikutelman, ilman betonin ominaisuuksia.

Mikrosementin asentaminen

Mikrosementin asennus koostuu useista työvaiheista. Mikrosementti vaatii levitystä edeltävän pinnan huolellisen pohjustuksen. Pinnoilla, joissa on mahdollista syntyä hiushalkeamia, käytetään aluskerroksessa verkkoa estämään halkeilu. Mikrosementti levitetään metallilastalla ohuesti kerros kerrokselta. Välissä kerroksien annetaan kuivua, jonka jälkeen ne hiotaan. Pinta viimeistellään erilaisilla lakoilla tai vahoilla. Pinnoitteen kokonaispaksuus pohjusteineen on vain muutaman millimetrin, siksi se sopii hyvin esimerkiksi laattojen päälle. Remonttiräätäli hoitaa asennuksen huolella, jolloin kaunis lopputulos on taattu.

Mikrosementti sopii hienosti myös uuteen kylpyhuoneeseen suoraan vesieristeen päälle. Huonetiloissa mikrosementti voidaan asentaa suoraan kipsilevyn, valitun betonin tai muuratun seinän päälle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, Remonttiräätäli hoitaa mikrosementin asennuksen laadulla!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.