Remontti Mäntsälä

Kylpyhuoneremontti, kattoremontti ja muut kodin remontit sujuvasti ja laadukkaasti

Remonttiräätäli Oy tekee ammattitaidolla kaikenlaiset remontti- ja rakennustyöt Mäntsälän ja muun Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamisemme kattaa huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, julkisivuremontit ja kattoremontit.

Teemme remontit sujuvasti ja asiantuntevasti asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyseessä pieni tai iso urakka. Vuosikymmenien kokemus erilaisista sisä- ja ulkoremonteista ja rakennustöistä takaa, että lopputulos on laadukkaasti toteutettu ja asiakkaan vision mukainen.

Kattoremontti kattavalla takuulla & kohtuulliseen hintaan

Toteutamme kattoremontit asiakkaan toiveiden mukaan laadukkaasti ja ammattitaidolla. Työntekijämme ovat suomalaisen kattotyön huippuosaajia ja käytämme ainoastaan markkinoiden korkealaatuisimpia kattomateriaaleja. Meiltä saat koko kattoremontin Avaimet käteen -periaatteella materiaaleineen ja tekijöineen kohtuullisella hinnalla ja kattavalla takuulla. Tehdylle työlle tarjoamme 7 vuoden takuun ja materiaalitakuuksi jopa 50 vuotta.

Pyydä meiltä suunnitelma ja tarjous kattoremontista! Ensin käymme läpi rakenteet ja kartoitamme lähtötilanteen, sen jälkeen esittelemme eri vaihtoehdot ja niiden hinnat, ja lopuksi annamme kirjallisen tarjouksen. Arviokäynti kestää yleensä noin tunnin. Arviokäynti ja sen perusteella tehtävä tarjous ovat aina ilmaisia, eivätkä velvoita mihinkään.

Ulkoverhoustyöt asiantuntemuksella

Julkisivuremontti ja ulkoverhoustyöt ammattitaidolla meiltä! Jos haluat parantaa talosi ilmettä tai parantaa lämmöneristystä, on ulkoverhousremontti ajankohtainen. Alussa käymme yhdessä läpi tarpeesi ja teemme suunnitelman toimenpiteistä; välillä pelkkä ulkoverhous riittää, mutta toisinaan tarvetta on myös lisäeristykselle.

Ulkoverhouksen yhteydessä voimme tarvittaessa tehdä myös kattoremontin. Toteutamme ulkoverhousremontit kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn!

Huoneistoremontti tai muu sisäremontti sujuvasti ja ammattitaidolla

Harkinnassa huoneistoremontti tai muu sisäremontti? Meiltä saat remontin sujuvasti ja ammattitaidolla toteutettuna! Vuosikymmenien kokemuksen tuoma ammattitaito takaa, että lopputulos on laadukas ja toiveitasi vastaava.

Kokonaisvaltaisten huoneistoremonttien ja muiden sisäremonttien lisäksi teemme laadukkaasti myös muut pienemmät remonttiin liittyvät työt, kuten maalaustyöt, tapetoinnit, paneloinnit, kalusteasennukset ja lattiatyöt.

Kylpyhuoneremontti toiveidesi mukaan

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti toiveidesi mukaan toteutettuna meiltä! Teemme remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla voimassaolevia standardeja ja asetuksia noudattaen. Monipuolinen kokemus erilaisista märkätilaremonteista takaa kestävän ja yksilöllisen lopputuloksen.

Teemme remontit yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaan Avaimet käteen -periaatteella. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila!

Pyydä tarjous

Olipa kyseessä kattoremontti, ulkoverhousremontti, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti tai jokin muu kodin remontti, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun! Teemme remontit Mäntsälän ja muun Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.