Remontit Kouvola

Kattoremontti, sisäremontti ja muut kodin remontit joustavasti ja ammattitaidolla

Remonttiräätäli Oy tekee ammattitaidolla erilaiset remontti- ja rakennustyöt Kouvolan ja koko Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamisemme kattaa kattoremontit, ulkoverhous- ja julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit ja muut kodin remontit.

Tarjoamme asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisvaltaisen palvelun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella, oli kyseessä iso tai pieni urakka. Vuosikymmenien kokemus erilaisista sisä- ja ulkoremonteista sekä rakennustöistä takaa onnistuneen lopputuloksen!

Kattoremontti laadukkaasti ja sujuvasti

Meiltä saat kattoremontin laadukkaasti toteutettuna! Varmistamme kestävän lopputuloksen käyttämällä ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia kattomateriaaleja ja oheistuotteita, unohtamatta työntekijöitämme, jotka ovat suomalaisen kattotyön huippuosaajia. Tarjoamme tehdylle työlle 7 vuoden takuun ja materiaalitakuuksi parhaimmillaan jopa 50 vuotta.

Meiltä saat kattoremontit Avaimet -käteen periaatteella kokonaisvaltaisena palveluna. Aloitamme tekemällä arviokäynnin, jonka aikana kartoitamme tilanteen ja käymme läpi rakenteet. Sen jälkeen esittelemme toteutettavat vaihtoehdot hintoineen, jonka jälkeen annamme kirjallisen tarjouksen. Noin tunnin kestävä arviokäynti on ilmainen, eikä velvoita mihinkään.

Ulkoverhous ja julkisivuremontti ammattitaidolla

Julkisivuremontti ja ulkoverhoustyöt toiveidesi mukaan toteutettuna! Ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista jos haluat parantaa talosi ulkoasua tai parantaa kodin lämmöneristystä. Ennen remontin aloittamista kartoitamme lähtötilanteen ja teemme suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Toisinaan haluttu lopputulos saadaan tekemällä pelkkä ulkoverhousremontti, välillä parannamme samalla myös lisäeristeitä.

Ammattitaitoiset työntekijämme toteuttavat ulkoverhousremontit Avaimet käteen -periaatteella; meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun eli kaiken aina suunnittelusta toteutukseen. Meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on tyytyväinen asiakas!

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti asiantuntevasti

Mikäli harkinnassa on kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai vaikka molemmat, meiltä saat toiveitasi vastaavan toteutuksen! Monipuolinen kokemus märkätilaremonteista takaa laadukkaan ja yksilöllisen toteutuksen, joka myös miellyttää silmää.

Anna meidän auttaa unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelussa! Toteutamme sekä kylpyhuoneremontit, että saunaremontit kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella voimassaolevia standardeja noudattaen.

Sisäremontti toiveidesi mukaan toteutettuna

Mikäli harkinnassa on huoneistoremontti tai muu sisäremontti, meiltä saat laadukkaan palvelun! Teemme remontin toiveidesi mukaan toteutettuna vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Remontti toteutetaan yhdessä laaditun suunnitelman mukaan Avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun asti.

Kokonaisvaltaisten remonttien lisäksi teemme myös pienemmät remontointityöt, kuten tapetoinnit, maalaustyöt, paneloinnit, laatoitukset, lattiatyöt ja kalusteasennukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

On kyseessä sitten kattoremontti, julkisivuremontti, kylpyhuoneremontti, huoneistoremontti tai muu kodin remontti, meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun. Teemme remontit paikkakunnalla Kouvola ja koko Etelä-Suomen alue – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.