Remontti Järvenpää

Kattoremontit, sisäremontit ja muut kodin remontit ammattitaidolla

Meiltä saat ammattitaidolla erilaiset remontti- ja rakennustyöt Järvenpään ja koko Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamisemme kattaa kattoremontit, julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit ja muut kodin sisäremontit.

Teemme remontit sujuvasti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten pieni tai iso urakka. Vuosikymmenien kokemus erilaista sisä- ja ulkoremonteista ja rakennustöistä takaa onnistuneen lopputuloksen!

Ulkoverhoustyöt sujuvasti ja luotettavasti

Ulkoverhousremontti laadukkaasti! Julkisivuremontti on ajankohtainen, jos haluat kohentaa talosi ulkoasua tai parantaa kodin lämpöeristystä. Aluksi käymme läpi tarpeesi ja kartoitamme riittääkö pelkkä ulkoverhous vai onko tarvetta myös lisäeristykselle. Tämän jälkeen teemme suunnitelman tehtävistä toimenpiteistä.

Asiantunteva tiimimme toteuttaa toiveitasi vastaavan ulkoverhousremontin Avaimet käteen -periaatteella; hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen. Tarvittaessa voimme tehdä julkisivuremontin yhteydessä myös kattoremontin!

Kattoremontti asiantuntevasti kohtuulliseen hintaan

Toteutamme kattoremontit laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan! Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kattomateriaaleja ja oheistuotteita, ja tarjoamme materiaalitakuuksi jopa 50 vuotta. Työntekijämme ovat suomalaisen kattotyön huippuosaajia ja tehdylle työlle tarjoammekin 7 vuoden takuun. Meiltä saat kattoremontin kohtuullisella hinnalla Avaimet käteen -periaatteella materiaaleineen ja tekijöineen.

Anna meidän auttaa kattoremontin suunnittelussa! Aluksi teemme arviokäynnin, jonka aikana kartoitamme tilanteen ja käymme läpi rakenteet, sen jälkeen esittelemme vaihtoehdot hintoineen ja lopuksi teemme kirjallisen tarjouksen. Ilmainen arviokäynti kestää noin tunnin, eikä se velvoita mihinkään.

Huoneistoremontti tai muu sisäremontti ammattitaidolla

Harkinnassa huoneistoremontti tai muu sisäremontti? Meiltä saat remontin toiveidesi mukaan toteutettuna Avaimet käteen -periaatteella! Vuosikymmenien kokemuksen tuoma ammattitaito takaa, että remontit tehdään sujuvasti ja laadukkaasti alusta loppuun.

Kokonaisvaltaisen remontin lisäksi toteutamme tarvittaessa myös pienemmät remontointityöt, kuten laatoitukset, tapetoinnit, maalaustyöt, paneloinnit, lattiatyöt, sekä kalusteasennukset. Jokainen työ tehdään samanlaisella ammattitaidolla, olipa kyseessä yksittäinen maalaustyö tai kaikenkattava huoneistoremontti.

Kylpyhuoneremontti laadukkaasti & toiveidesi mukaan toteutettuna

Meiltä unelmiesi kylpyhuoneremontti tai saunaremontti! Monipuolinen kokemuksemme erilaisista märkätilaremonteista takaa onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen. Toteutamme remontit yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta voimassaolevia standardeja ja asetuksia noudattaen.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila! Meiltä saat toiveidesi mukaan toteutetun kylpyhuoneremontin tai saunaremontin kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

Ota yhteyttä & kysy lisää palveluistamme

Oli kyseessä kattoremontti, julkisivuremontti, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti tai muu kodin remontti, meiltä saat aina sujuvan ja laadukkaan palvelun. Teemme remontit Järvenpään ja koko Etelä-Suomen alueella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.