Remontit Hyvinkää

Kattoremontit, ulkoverhoustyöt ja sisäremontit laidasta laitaan ammattitaidolla

Remonttiräätäli Oy toteuttaa ammattitaidolla erilaiset remontit ja rakennustyöt Hyvinkäällä ja Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamista meillä löytyy erityisesti huoneistoremonteista, kylpyhuoneremonteista, kattoremonteista ja kylpyhuoneremonteista!

Meillä on vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista sisä- ja ulkoremonteista ja rakennustöistä. Teemme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä pieni tai iso urakka.

Kattoremontti laadukkaasti & kohtuulliseen hintaan

Toteutamme kattoremontin toiveidesi mukaan! Meiltä saat laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun; työntekijämme kuuluvat suomalaisen kattotyön huippuosaajiin. Lisäksi käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita kattomateriaaleja ja oheistuotteita. Teemme remontin Avaimet käteen -periaatteella kohtuulliseen hintaan, joka kattaa kaiken materiaaleista tekijöihin. Lisäksi tarjoamme tehdylle työlle 7 vuoden takuun ja materiaalitakuuksi jopa 50 vuotta!

Aloitamme noin tunnin kestävällä arviokäynnillä, jonka aikana käymme läpi rakenteet ja kartoitamme tilanteen. Sen pohjalta käymme läpi toteutusvaihtoehdot hintoineen ja annamme lopuksi kirjallisen tarjouksen. Arviokäynti ja tarjous ovat ilmaisia, eivätkä velvoita mihinkään.

Huoneistoremontti ammattitaidolla

Toteutamme erilaiset remontit monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, olipa kyseessä huoneistoremontti tai muu kodin sisäremontti. Meiltä saat sujuvan ja asiantuntevan palvelun, sekä tietenkin toiveidesi mukaisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Kokonaisvaltaisten huoneistoremonttien lisäksi toteutamme laadukkaasti myös muut pienemmät remonttityöt, kuten tapetoinnit, paneloinnit, kalusteasennukset, laatoitukset, maalaustyöt ja lattiatyöt.

Julkisivuremontti ja ulkoverhoustyöt sujuvasti

Harkinnassa julkisivuremontti? Meiltä saat ulkoverhousremontin laadukkaasti ja sujuvasti! Ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista, kun haluat parantaa talosi yleisilmettä tai parantaa kotisi lämpöeristystä. Kartoituksen ja sen pohjalta yhdessä tehtävän suunnitelman pohjalta selviää riittääkö pelkkä ulkoverhous vai onko sen lisäksi tarvetta lisäeristykselle.
Teemme ulkoverhousremonin toiveidesi mukaan Avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen.

Kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit

Jos harkinnassa on kylpyhuoneremontti tai vaikka saunaremontti, meiltä saat toiveitasi vastaavan toteutuksen ammattitaidolla! Monipuolinen kokemuksemme takaa, että lopputulos on kestävä ja laadukas, sekä tietenkin esteettisesti silmää miellyttävä.

Teemme remontin yhdessä laaditun suunnitelman mukaan Avaimet käteen – periaatteella ja tietenkin turvallisesti voimassaolevia standardeja noudattaen. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai sauna – tai vaikka molemmat!

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä kattoremontti, julkisivuremontti, kylpyhuoneremontti, huoneistoremontti tai muu kodin remontti. Palvelemme asiakkaita Hyvinkään ja muun Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.