Kodin remontti Heinolassa

Kattoremontit, kylpyhuoneremontit ja muut remontti- ja rakennustyöt ammattitaidolla

Remonttiräätäli Oy tekee asiantuntevasti erilaiset remontit ja rakennustyöt Heinolan ja koko Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamisemme kattaa huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, julkisivuremontit ja kattoremontit.

Vuosikymmenien monipuolinen kokemus erilaisista sisä- ja ulkoremonteista ja rakennustöistä takaa sujuvan ja ammattitaitoisen toteutuksen! Teemme jokaisen yksittäisen työn asiakkaan toiveiden mukaisesti ja samanlaisella huolellisuudella, oli kyseessä sitten iso tai pieni urakka.

Huoneistoremontti

Jos huoneistoremontti tai muu sisäremontti on ajankohtainen, meiltä saat asiantuntevan ja sujuvan palvelun! Teemme remontit vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, joka takaa toiveidesi mukaisen kestävän lopputuloksen.

Lisäksi teemme tarpeen mukaan myös muut yksittäiset pienemmät remontointityöt, kuten tapetoinnit, paneloinnit, maalaustyöt, laatoitukset, kalusteasennukset ja lattiatyöt. Kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Kylpyhuoneremontti

Toteutamme sujuvasti erilaiset märkätilaremontit, olipa kyseessä kylpyhuoneremontti tai saunaremontti. Monipuolinen kokemuksemme erilaisista märkätilaremonteista takaa yksilöllisen ja laadukkaan toteutuksen, joka myös miellyttää silmää.

Remontti toteutetaan turvallisesti voimassaolevia standardeja ja asetuksia noudattaen Avaimet käteen -periaatteella. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai saunatila – tai vaikka molemmat!

Kattoremontti

Meiltä saat kattoremontin laadukkaasti toteutettuna ja kohtuulliseen hintaan! Käytämme ainoastaan markkinoiden korkealaatuisimpia kattomateriaaleja ja oheistuotteita, ja työntekijämme ovat suomalaisen kattotyön kärkiosaajia. Tarjoamme koko remontin materiaaleineen ja tekijöineen Avaimet käteen -periaatteella kohtuullisella hinnalla ja kattavalla takuulla; tehdylle työlle annamme 7 vuoden takuun ja materiaalitakuuksi jopa 50 vuotta.

Ensin teemme maksuttoman arviokäynnin, jonka aikana käymme läpi rakenteet ja kartoitamme tilanteen. Sen jälkeen esittelemme valittavissa olevat toteutusvaihtoehdot hintoineen ja lopuksi annamme kirjallisen tarjouksen. Noin tunnin kestävä arviokäynti ja tarjous ovat ilmaisia, eivätkä velvoita sopimuksen tekemiseen. Pyydä meitä suunnittelemaan kattoremonttisi!

Ulkoverhous

Ulkoverhoustyöt asiantuntevasti ja sujuvasti meiltä! Julkisivuremontti on ajankohtainen, jos haluat kohentaa talosi ulkoasua ja ehkä samalla myös parantaa kotisi lämmöneristystä. Kartoituksen pohjalta yhdessä tehtävän suunnitelman mukaan uusimme ulkoverhouksen ja tarpeen vaatiessa huolehdimme myös lisäeristyksestä.

Meiltä saat ulkoverhousremontin Avaimet käteen -periaatteella ammattitaitoisen tiimimme toteuttamana. Tarvittaessa voimme tehdä julkisivuremontin yhteydessä myös kattoremontin!

Ota yhteyttä

Meiltä saat sujuvan ja laadukkaan palvelun, oli kyseessä sitten huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, julkisivuremontti, kattoremontti tai jokin muu kodin remontti. Palvelemme asiakkaita alueella Heinola ja koko Etelä-Suomi.

Lahti, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola ja Mäntsälä -alueilla.