AURINKOPURJE

AURINKOPURJE – PUUTARHASI KRUUNU

Nyt saat Remonttiräätäliltä myös tämän uuden hittituotteen – aurinkopurjeen! Teemme yhteistyötä Suomen Aurinkopurje Oy:n kanssa ja suunnittelemme ja asennamme markkinoiden ylivoimaisesti parasta aurinkopurjejärjestelmää.
Aurinkopurje on aivan uudentyyppinen tuote Suomen markkinoilla. Sillä voit toteuttaa joko aurinkosuojan, sadesuojan tai näkösuojan tarpeestasi riippuen. Aurinkopurje on loistava vaihtoehto tilanteissa, joissa halutaan nauttia auringosta, mutta halutaan välillä suojaa paahteelta tai sateelta. Se toimii täysin katetun terassin tai katetun pation vaihtoehtona. Aurinkopurje onkin erinomainen tilanteessa, missä rakennusoikeus on käytetty tai rakennuslupaa ei ole saatavilla – sillä useimmissa tapauksissa aurinkopurjeen asentamiseen ei tarvita lupaa.

Suomen Aurinkopurje Oy - Aurinkopurjeet - Aurinkopurjejärjestelmät - Purjemarkiisit - https://aurinkopurje.com

Huolellinen suunnittelu aurinkopurjejärjestelmän asentamisen perustana

Aurinkopurjejärjestelmä toteutetaan alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Huolella suunniteltu ja tehty aurinkopurjejärjestelmä on monipuolinen, laadukas, kestävä ja käytännöllinen.
Aurinkopurjejärjestelmä voidaan varustaa led-valoilla, säteilylämmittimillä tai ulkokaiuttimilla. Parhaimmillaan se onkin aivan uudentyyppinen pihan oleskelupaikka, ulko-olohuone, pihalounge!

Materiaalien valinta aurinkopurjejärjestelmään

Suomen Aurinkopurje Oy tarjoaa mahtavan valikoiman erilaisia masto- ja kangasvaihtoehtoja oman aurinkopurjeen suunnitteluun. Mastot ovat joko alumiinisia tai ruostumattomasta teräksestä. Ne saadaan useissa RAL-väreissä. Samoin purjekankaat saadaan useissa väreissä, vettä tai ilmaa läpäisevinä tai läpäisemättöminä riippuen tavoitteesta ja tarpeestasi. Myös valaistuksessa, lämmityksessä ja äänentoistossa on monia vaihtoehtoja. Lue lisää materiaaleista Suomen Aurinkopurje Oy:n sivuilta.

Aurinkopurjeet yksilöidysti ja ammattitaidolla

Suunnittelemme aurinkopurjejärjestelmät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja Suomen Aurinkopurje Oy:n kanssa onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisyyden takaamiseksi. Anna meidän luoda unelmiesi aurinkopurjejärjestelmä, jossa voit viettää läheistesi kanssa aikaa säästä riippumatta, vuodesta toiseen.

Kartoituskäynti veloituksetta – suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi

Millainen aurinkopurje sopisi sinun pihaasi? Kartoituskäynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Käynnin perusteella voimme tehdä yksilöllisen suunnitelman ja kirjallisen tarjouksen. Kaiken tämän teemme veloituksetta, ilman ostopakkoa. Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva aurinkopurjeratkaisu!

Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola.